Saab Nederland: lastige situatie voor iedereen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De deal met de Chinese investeerders is bijna afgerond, maar het duurt toch net iets te lang. Daardoor is het noodzakelijk dat Saab bescherming zoekt tegen schuldeisers”, aldus Kees van den Berg, directeur van Saab Nederland. 

Bij Saab Nederland, onderdeel van de Belgische Beherman Groep, heeft men geen andere keuze dan af te wachten. “Wij kunnen geen plannen maken en dat zorgt voor onrust. In principe is Saab nog een going concern, maar wij hebben natuurlijk al sinds april geen auto`s meer binnengekregen. Dit brengt ons natuurlijk in een lastige situatie.”

Eerder al gaf Van den Berg aan dat de voorraden snel slinken.

Van den Berg is tot nu toe in staat geweest om zijn personele bezetting op peil te houden. “Los van twee medewerkers die zijn opgestapt, is iedereen nog werkzaam hier en dat blijft voorlopig ook zo. Wij hebben nog steeds hoop dat het uiteindelijk de goede kant opgaat. Maar deze situatie kan uiteraard niet eindeloos duren.”

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Saab Nederland: lastige situatie voor iedereen | Automotive Online

Saab Nederland: lastige situatie voor iedereen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De deal met de Chinese investeerders is bijna afgerond, maar het duurt toch net iets te lang. Daardoor is het noodzakelijk dat Saab bescherming zoekt tegen schuldeisers”, aldus Kees van den Berg, directeur van Saab Nederland. 

Bij Saab Nederland, onderdeel van de Belgische Beherman Groep, heeft men geen andere keuze dan af te wachten. “Wij kunnen geen plannen maken en dat zorgt voor onrust. In principe is Saab nog een going concern, maar wij hebben natuurlijk al sinds april geen auto`s meer binnengekregen. Dit brengt ons natuurlijk in een lastige situatie.”

Eerder al gaf Van den Berg aan dat de voorraden snel slinken.

Van den Berg is tot nu toe in staat geweest om zijn personele bezetting op peil te houden. “Los van twee medewerkers die zijn opgestapt, is iedereen nog werkzaam hier en dat blijft voorlopig ook zo. Wij hebben nog steeds hoop dat het uiteindelijk de goede kant opgaat. Maar deze situatie kan uiteraard niet eindeloos duren.”

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.