Faillissementsaanvraag Hyundai-dealer Van Hoegee

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bestaande klanten van Van Hoegee en klanten die een Hyundai in bestelling hebben, worden of zijn al geïnformeerd door Greenib Car. Wibier: “Deze klanten verwijzen wij door naar een dealer in de buurt. Bestelde auto’s worden dus gewoon uitgeleverd en onderhoudsafspraken worden door collega-dealers uitgevoerd. We zijn al in gesprek met een bedrijf in Hilversum om het dealerschap over te nemen, maar dan kan ik concreet nog niets over zeggen.” 

Wibier geeft aan dat de faillissementsaanvraag niet als een verrassing komt maar doet er geen verdere uitspraken over. “Dat heeft met individueel ondernemerschap te maken.” Wibier verwacht dat personeel van Van Hoegee aan de slag kan bij de nieuwe of bij een andere Hyundai-dealer. “Het zijn goed opgeleide werknemers waar zeker behoefte aan is.”

Bij Van Hoegee is niemand voor een reactie bereikbaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Faillissementsaanvraag Hyundai-dealer Van Hoegee | Automotive Online

Faillissementsaanvraag Hyundai-dealer Van Hoegee

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bestaande klanten van Van Hoegee en klanten die een Hyundai in bestelling hebben, worden of zijn al geïnformeerd door Greenib Car. Wibier: “Deze klanten verwijzen wij door naar een dealer in de buurt. Bestelde auto’s worden dus gewoon uitgeleverd en onderhoudsafspraken worden door collega-dealers uitgevoerd. We zijn al in gesprek met een bedrijf in Hilversum om het dealerschap over te nemen, maar dan kan ik concreet nog niets over zeggen.” 

Wibier geeft aan dat de faillissementsaanvraag niet als een verrassing komt maar doet er geen verdere uitspraken over. “Dat heeft met individueel ondernemerschap te maken.” Wibier verwacht dat personeel van Van Hoegee aan de slag kan bij de nieuwe of bij een andere Hyundai-dealer. “Het zijn goed opgeleide werknemers waar zeker behoefte aan is.”

Bij Van Hoegee is niemand voor een reactie bereikbaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.