Universelen willen zelf nieuwe auto kunnen factureren

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Bram

    Waarom zou een importeur een dealer iets verbieden, waaraan hij zichzelf spoorslags “schuldig” maakt? De verkoop aan de tussenhandel.
    Maar pas op: Ook het verbod NIET te mogen leveren aan handelaren buiten het verzorgingsgebied van de dealer moet in de prullenbak. Anders krijg je dat getouwtrek en chantage van dealers onderling weer. (Als ik niet wat van de marge meekrijg vertel ik het de importeur ..)