Saab: overbruggings-constructie voor 70 mln

Redactie Redactie
• Laatste update:

De licentieovereenkomst is onderdeel van een overbruggingsfinanciering, waarmee het noodlijdende bedrijf een faillissement wil afwenden. Saab wil uiteindelijk de 70 miljoen euro aflossen met een kapitaalinjectie van 245 miljoen euro door Youngman en Pang Da, de andere Chinese investeerder.

Saab: overbruggings-constructie voor 70 mln | Automotive Online

Saab: overbruggings-constructie voor 70 mln

Redactie Redactie
• Laatste update:

De licentieovereenkomst is onderdeel van een overbruggingsfinanciering, waarmee het noodlijdende bedrijf een faillissement wil afwenden. Saab wil uiteindelijk de 70 miljoen euro aflossen met een kapitaalinjectie van 245 miljoen euro door Youngman en Pang Da, de andere Chinese investeerder.