Trotseer winterbandenwissel met Plan-IT

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Veel auto’s, veel bandenwissels, veel belletjes, veel afspraken, veel klanten.. poeh. Ziet u nu al op tegen de drukte? Dat is niet meer nodig, met Plan-IT! Bekijk de video en u leert waarom.

Plan-IT Werkplaats is dé onmisbare planningstool voor in de werkplaats. In combinatie met Plan-IT Online op Tijd laat u uw klanten zelf afspraken inplannen. Via de online planner die u gemakkelijk op uw website integreert, ziet de klant precies waar er wel of geen ruimte is voor een afspraak – zowel op datum als op tijdstip. U kunt direct met uw klant in contact komen via SMS of e-mail en houdt ze zo moeiteloos op de hoogte. Daarnaast kan Plan-IT moeiteloos en gratis gekoppeld worden met Dealer Banden Beheer, wat het bandenwisselproces ook weer eenvoudiger maakt.

In alle facetten van de bandenwissel ondersteunt Plan-IT. Geen dubbele afspraken meer, geen onnodige drukte op de telefoon en geen verspilde energie aan het overmatig beheren van de planning. Uw planning loopt vanzelf realtime vol, is daarom altijd up to date en u behoudt voortdurend het overzicht.

De bandenwisselperiode zal nog nooit zo gestroomlijnd verlopen!

Aarzel niet langer en kijk op www.plan-it.nl/ of neem contact met ons op via 0478-531444.

Trotseer winterbandenwissel met Plan-IT | Automotive Online

Trotseer winterbandenwissel met Plan-IT

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Veel auto’s, veel bandenwissels, veel belletjes, veel afspraken, veel klanten.. poeh. Ziet u nu al op tegen de drukte? Dat is niet meer nodig, met Plan-IT! Bekijk de video en u leert waarom.

Plan-IT Werkplaats is dé onmisbare planningstool voor in de werkplaats. In combinatie met Plan-IT Online op Tijd laat u uw klanten zelf afspraken inplannen. Via de online planner die u gemakkelijk op uw website integreert, ziet de klant precies waar er wel of geen ruimte is voor een afspraak – zowel op datum als op tijdstip. U kunt direct met uw klant in contact komen via SMS of e-mail en houdt ze zo moeiteloos op de hoogte. Daarnaast kan Plan-IT moeiteloos en gratis gekoppeld worden met Dealer Banden Beheer, wat het bandenwisselproces ook weer eenvoudiger maakt.

In alle facetten van de bandenwissel ondersteunt Plan-IT. Geen dubbele afspraken meer, geen onnodige drukte op de telefoon en geen verspilde energie aan het overmatig beheren van de planning. Uw planning loopt vanzelf realtime vol, is daarom altijd up to date en u behoudt voortdurend het overzicht.

De bandenwisselperiode zal nog nooit zo gestroomlijnd verlopen!

Aarzel niet langer en kijk op www.plan-it.nl/ of neem contact met ons op via 0478-531444.