VWP On Demand biedt transparantie, vrijheid en kostenefficiëntie in flexibele snelle mobiliteit

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Transparantie voor eindgebruiker en wagenparkbeheerder

Een nieuwe werknemer die een ‘auto van de zaak’ is beloofd, kiest zijn of haar auto graag zelf. Nieuwe werknemers moeten het echter vaak doen met een auto die ‘door de leasemaatschappij is uitgezocht’. De inzet van korte mobiliteit brengt veelal een aantal beperkingen met zich mee. Geen of beperkte autokeus, relatief hoge kosten en weinig transparantie in de details van de te leveren shortlease auto. VWP On Demand brengt licht in deze duisternis, door een digitale tool te leveren, bestemd voor wagenparkbeheerders. De software van VWP On Demand kan een wagenparkbeheerder implementeren naast de bestaande systemen.    

Mobiliteit kiezen kan eenvoudiger

Eigenaar-directeur van VWP Shortlease Wilhelm Palthe: “met de ontwikkeling van VWP On Demand hadden we een aantal doelen voor ogen. De belangrijkste was: het ontzorgen van de wagenparkbeheerder. Het kiezen van flexibele mobiliteit moet en kan veel eenvoudiger. Als je de juiste systemen aan elkaar koppelt, dan ontstaat er efficiëntie. Het systeem van de wagenparkbeheerder werkt samen met VWP On Demand,” aldus Palthe. Met VWP On Demand heeft de wagenparkbeheerder inzage in de beschikbare vloot van VWP Shortlease. Hij kan desgewenst de toekomstige berijder laten mee kijken, en laten mee kiezen. De keuzemogelijkheden zijn legio: model, type, uitrusting en kleur. Van elke beschikbare auto maakt VWP een uitgebreide fotoreportage, die de gebruiker van VWP On Demand kan inzien. En altijd worden de uitrusting van de auto, fiscale specificaties en de bijtellingscategorie getoond. 

Inzage in alle beschikbare auto’s

db2017au01224 mediumWilhelm Palthe: “de wagenparkbeheerder kiest, klikt en leaset vervolgens een auto bij ons. Maar ‘het ontzorgen’ gaat verder. Wij communiceren zowel met de wagenparkbeheerder als de toekomstige berijder. Hij of zij ontvangt een mail bij vertrek vanuit ons hoofdkantoor in Nijverdal met onder andere het tijdstip van vertrek en een digitaal uitgifterapport” Heeft een wagenparkbeheerder geen behoefte aan een extra mobiliteitsleverancier, dan factureert VWP On Demand desgewenst via de huidige leasemaatschappij, zodat er één factuurrelatie blijft bestaan. 

Palthe over de nieuwe mobiliteitstool VWP On Demand: “eigenlijk geven wij een unieke mogelijkheid om de wagenparkbeheerder inzage te geven in ons wagenpark. 

p90320630 highres the bmw i3 120 ah anDaarin zie je als gebruiker realtime alle beschikbare shortlease auto’s, en alle relevante auto-informatie. Geen verrassingen meer dus over de auto die de leasemaatschappij aflevert voor gebruik van uw nieuwe werknemers. De wagenbeheerder én de toekomstige berijder weten exact welke auto geleverd wordt. Leuker voor de berijder, duidelijker voor de beheerder en efficiënter voor de onderneming”.  

Voor meer informatie: https://www.vwpshortlease.nl/

VWP On Demand biedt transparantie, vrijheid en kostenefficiëntie in flexibele snelle mobiliteit | Automotive Online

VWP On Demand biedt transparantie, vrijheid en kostenefficiëntie in flexibele snelle mobiliteit

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Transparantie voor eindgebruiker en wagenparkbeheerder

Een nieuwe werknemer die een ‘auto van de zaak’ is beloofd, kiest zijn of haar auto graag zelf. Nieuwe werknemers moeten het echter vaak doen met een auto die ‘door de leasemaatschappij is uitgezocht’. De inzet van korte mobiliteit brengt veelal een aantal beperkingen met zich mee. Geen of beperkte autokeus, relatief hoge kosten en weinig transparantie in de details van de te leveren shortlease auto. VWP On Demand brengt licht in deze duisternis, door een digitale tool te leveren, bestemd voor wagenparkbeheerders. De software van VWP On Demand kan een wagenparkbeheerder implementeren naast de bestaande systemen.    

Mobiliteit kiezen kan eenvoudiger

Eigenaar-directeur van VWP Shortlease Wilhelm Palthe: “met de ontwikkeling van VWP On Demand hadden we een aantal doelen voor ogen. De belangrijkste was: het ontzorgen van de wagenparkbeheerder. Het kiezen van flexibele mobiliteit moet en kan veel eenvoudiger. Als je de juiste systemen aan elkaar koppelt, dan ontstaat er efficiëntie. Het systeem van de wagenparkbeheerder werkt samen met VWP On Demand,” aldus Palthe. Met VWP On Demand heeft de wagenparkbeheerder inzage in de beschikbare vloot van VWP Shortlease. Hij kan desgewenst de toekomstige berijder laten mee kijken, en laten mee kiezen. De keuzemogelijkheden zijn legio: model, type, uitrusting en kleur. Van elke beschikbare auto maakt VWP een uitgebreide fotoreportage, die de gebruiker van VWP On Demand kan inzien. En altijd worden de uitrusting van de auto, fiscale specificaties en de bijtellingscategorie getoond. 

Inzage in alle beschikbare auto’s

db2017au01224 mediumWilhelm Palthe: “de wagenparkbeheerder kiest, klikt en leaset vervolgens een auto bij ons. Maar ‘het ontzorgen’ gaat verder. Wij communiceren zowel met de wagenparkbeheerder als de toekomstige berijder. Hij of zij ontvangt een mail bij vertrek vanuit ons hoofdkantoor in Nijverdal met onder andere het tijdstip van vertrek en een digitaal uitgifterapport” Heeft een wagenparkbeheerder geen behoefte aan een extra mobiliteitsleverancier, dan factureert VWP On Demand desgewenst via de huidige leasemaatschappij, zodat er één factuurrelatie blijft bestaan. 

Palthe over de nieuwe mobiliteitstool VWP On Demand: “eigenlijk geven wij een unieke mogelijkheid om de wagenparkbeheerder inzage te geven in ons wagenpark. 

p90320630 highres the bmw i3 120 ah anDaarin zie je als gebruiker realtime alle beschikbare shortlease auto’s, en alle relevante auto-informatie. Geen verrassingen meer dus over de auto die de leasemaatschappij aflevert voor gebruik van uw nieuwe werknemers. De wagenbeheerder én de toekomstige berijder weten exact welke auto geleverd wordt. Leuker voor de berijder, duidelijker voor de beheerder en efficiënter voor de onderneming”.  

Voor meer informatie: https://www.vwpshortlease.nl/