Broekhuis naar Autoschadepartner

Redactie Redactie
• Laatste update:

Om preciezer te zijn is Broekhuis Autoschade nu “volwaardig lid”, zoals directeur Aris van Werven het zegt. “We waren eerder al als subcontractor actief voor De Autoschadepartner.” Dit doordat de Autolease Alliance, een inkoopcombinatie van middelgrote leasemaatschappijen waarvan ook Broekhuis Lease deel uitmaakt, een samenwerkingsovereenkomst heeft met De Autoschadepartner.

Volgens Robert van der Gun, manager/directeur van Nefkens’ schadeketen UAS, is de doelstelling van ASP ongewijzigd: op een no nonsense manier schadeherstel aanbieden aan de zakelijke markt, “door een keten die alle technische kennis van de meeste merken in huis heeft, maar met weinig overheadkosten in de keten”. Hij ziet een groeiende belangstelling voor het lidmaatschap van ASP. “AHGN timmert de laatste tijd meer aan de weg en er is met Allround Automotive Solutions een nieuwe keten bijgekomen: ik heb de indruk dat dit soort ontwikkelingen bedrijven die nog niet bij een keten zijn aangesloten weer eens extra aan het denken zet.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Broekhuis naar Autoschadepartner | Automotive Online

Broekhuis naar Autoschadepartner

Redactie Redactie
• Laatste update:

Om preciezer te zijn is Broekhuis Autoschade nu “volwaardig lid”, zoals directeur Aris van Werven het zegt. “We waren eerder al als subcontractor actief voor De Autoschadepartner.” Dit doordat de Autolease Alliance, een inkoopcombinatie van middelgrote leasemaatschappijen waarvan ook Broekhuis Lease deel uitmaakt, een samenwerkingsovereenkomst heeft met De Autoschadepartner.

Volgens Robert van der Gun, manager/directeur van Nefkens’ schadeketen UAS, is de doelstelling van ASP ongewijzigd: op een no nonsense manier schadeherstel aanbieden aan de zakelijke markt, “door een keten die alle technische kennis van de meeste merken in huis heeft, maar met weinig overheadkosten in de keten”. Hij ziet een groeiende belangstelling voor het lidmaatschap van ASP. “AHGN timmert de laatste tijd meer aan de weg en er is met Allround Automotive Solutions een nieuwe keten bijgekomen: ik heb de indruk dat dit soort ontwikkelingen bedrijven die nog niet bij een keten zijn aangesloten weer eens extra aan het denken zet.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.