Nieuw directieteam StergamPordon

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zuijdendorp, die op 1 maart in zijn nieuwe functie is begonnen, heeft negen jaar bij DaimlerChrysler Nederland gewerkt en heeft daar onder meer de integratie van de Mercedes-Benz en de Chrysler-importorganisatie begeleid.
Niek Slotboom is al op 1 januari bij StergamPordon begonnen. Hij werkte hiervoor twintig jaar in de bedrijfswagensector, onder meer bij Groeneveld Transport Efficiency en als verkoopdirecteur bij Volvo Truck en Bus Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuw directieteam StergamPordon | Automotive Online

Nieuw directieteam StergamPordon

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zuijdendorp, die op 1 maart in zijn nieuwe functie is begonnen, heeft negen jaar bij DaimlerChrysler Nederland gewerkt en heeft daar onder meer de integratie van de Mercedes-Benz en de Chrysler-importorganisatie begeleid.
Niek Slotboom is al op 1 januari bij StergamPordon begonnen. Hij werkte hiervoor twintig jaar in de bedrijfswagensector, onder meer bij Groeneveld Transport Efficiency en als verkoopdirecteur bij Volvo Truck en Bus Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.