Priem Rozenberg naar Group Auto

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er gebeurt veel in Limburg, zegt directeur Joep Quaedvlieg van Priem Rozenberg: “Collega Automaterialen Wim Koetsier sloot zich aan bij ADN en rondom Kroymans en Lasaulec is uiteraard ook van alles in beweging.” De keuze van Quaedvlieg voor bepaalde leveranciers bleek niet te stroken met die van Autodistribution Nederland. “Die pasten volgens ADN niet binnen hun eigen logistieke plan”, zegt hij. “Dat heeft er toe geleid dat de samenwerking is opgezegd. Onze leveranciers komen meer overeen met de partnerleveranciers van GroupAuto Nederland en hun aanpak spreekt ons ook meer aan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Priem Rozenberg naar Group Auto | Automotive Online

Priem Rozenberg naar Group Auto

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er gebeurt veel in Limburg, zegt directeur Joep Quaedvlieg van Priem Rozenberg: “Collega Automaterialen Wim Koetsier sloot zich aan bij ADN en rondom Kroymans en Lasaulec is uiteraard ook van alles in beweging.” De keuze van Quaedvlieg voor bepaalde leveranciers bleek niet te stroken met die van Autodistribution Nederland. “Die pasten volgens ADN niet binnen hun eigen logistieke plan”, zegt hij. “Dat heeft er toe geleid dat de samenwerking is opgezegd. Onze leveranciers komen meer overeen met de partnerleveranciers van GroupAuto Nederland en hun aanpak spreekt ons ook meer aan.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.