Grünfeld naar De Beemd (Volvo)

Redactie Redactie
• Laatste update:

De groep telt verder twee schadebedrijven en een universeel autobedrijf en realiseert met 120 man een omzet van 85 miljoen gulden. Grünfeld is opvolger van Frans Smulders, die in december met pensioen gaat.
Johan Grünfeld was tot voor kort algemeen directeur van Fassam Holding, dat zich met vijftien dealerbedrijven, drie occasioncentra, een leasemaatschappij en vijf verhuurvestigingen tot de grootste automotive retailbedrijven van Nederland mag rekenen. Aan zijn beslissing daar te vertrekken lagen persoonlijke motieven ten grondslag: hij meende meer geschikt te zijn voor operationeel leiding geven dan als bestuurder van een directieteam. Bovendien wilde hij ‘een juiste balans tussen privé en werk’.
Naast Grünfeld heeft ook Guus Baris besloten Fassam te verlaten. Baris (38) begon in ’92 als vestigingsdirecteur Fiat/Renault in Den Bosch en klom op tot directeur Mercurius groep, de Fassam-tak die acht Fiat-, Alfa- en Lancia-vestigingen omvat. Baris is aangesteld als retail divisie directeur bij Louwman & Parqui, een functie waarin hij verantwoordelijk wordt voor de vier importeursvestigingen van Toyota en Lexus in Amsterdam, Den Haag, Breukelen en Groningen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Grünfeld naar De Beemd (Volvo) | Automotive Online

Grünfeld naar De Beemd (Volvo)

Redactie Redactie
• Laatste update:

De groep telt verder twee schadebedrijven en een universeel autobedrijf en realiseert met 120 man een omzet van 85 miljoen gulden. Grünfeld is opvolger van Frans Smulders, die in december met pensioen gaat.
Johan Grünfeld was tot voor kort algemeen directeur van Fassam Holding, dat zich met vijftien dealerbedrijven, drie occasioncentra, een leasemaatschappij en vijf verhuurvestigingen tot de grootste automotive retailbedrijven van Nederland mag rekenen. Aan zijn beslissing daar te vertrekken lagen persoonlijke motieven ten grondslag: hij meende meer geschikt te zijn voor operationeel leiding geven dan als bestuurder van een directieteam. Bovendien wilde hij ‘een juiste balans tussen privé en werk’.
Naast Grünfeld heeft ook Guus Baris besloten Fassam te verlaten. Baris (38) begon in ’92 als vestigingsdirecteur Fiat/Renault in Den Bosch en klom op tot directeur Mercurius groep, de Fassam-tak die acht Fiat-, Alfa- en Lancia-vestigingen omvat. Baris is aangesteld als retail divisie directeur bij Louwman & Parqui, een functie waarin hij verantwoordelijk wordt voor de vier importeursvestigingen van Toyota en Lexus in Amsterdam, Den Haag, Breukelen en Groningen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.