Doorstart Vege Motoren

Redactie Redactie
• Laatste update:

De definitieve uitvoering van de overeenkomst is afhankelijk van goedkeuring van de rechter-commissaris. Het motorenrevisiebedrijf Vege Motoren werd in april van dit jaar losgemaakt uit de Vege Holding Groep en verkocht aan een groep investeerders. Nu keert het productiebedrijf weer terug in de moederschoot. Vege Holding heeft productiebedrijven in Tunesië en Mexico en biedt werk aan 1200 personeelsleden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Doorstart Vege Motoren | Automotive Online

Doorstart Vege Motoren

Redactie Redactie
• Laatste update:

De definitieve uitvoering van de overeenkomst is afhankelijk van goedkeuring van de rechter-commissaris. Het motorenrevisiebedrijf Vege Motoren werd in april van dit jaar losgemaakt uit de Vege Holding Groep en verkocht aan een groep investeerders. Nu keert het productiebedrijf weer terug in de moederschoot. Vege Holding heeft productiebedrijven in Tunesië en Mexico en biedt werk aan 1200 personeelsleden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.