Ondernemer Theo Peeters (55) overleden

Theokooptjeauto.nl • Peeters richtte in 2013 een handelsplatform voor occasions op.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: theokooptjeauto.nl)

Theo Peeters is op 55-jarige leeftijd overleden. Dat is bekendgemaakt op de sociale media van zijn bedrijf theokooptjeauto.nl.

“Tot ons verdriet is zijn motor in de vroege ochtend van 25 januari 2024 plots stilgevallen, om daarna niet meer te starten”, schrijven nabestaanden in een rouwadvertentie.

Peeters richtte in 2013 het platform theokooptjeauto.nl op. Het bedrijf is onderdeel van Peeters Automotive dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van (jong) gebruikte auto’s in binnen- en buitenland. Eerder was Peeters werkzaam bij onder andere Louwman en Fiat Nederland. Ook starte Peeters een veilinghuis Autobedrijf Rijnland in 2012.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.