Mazda introduceert allrisk verzekering met 12 jaar garantiedekking

Mazda • Het verzekeringspakket is ontwikkeld in samenwerking met Actua.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Mazda)

Samen met de Actua Groep gaat Mazda autoverzekeringen aanbieden. Het verzekeringspakket biedt keuze uit WA-, WA+ beperkt casco- en een allrisk autoverzekering.

Gerekend vanaf de dag dat het eerste kentekenbewijs is afgegeven, biedt de allrisk autoverzekering tot en met het twaalfde jaar garantiedekking op onderdelen en arbeidsloon. Dit meldt Mazda in een persbericht.

De garantie vervalt als de auto ouder is dan 12 jaar of als de kilometerstand 200 duizend kilometer heeft bereikt. Ook heeft de verzekerde bij de allrisk autoverzekering recht op garantiedekking mits de klant ieder jaar op tijd zijn auto laat onderhouden bij een Mazda servicepunt. Eerder verdubbelde Mazda de fabrieksgarantie al tot zes jaar.

Oude en nieuwe modellen gedekt

Director sales & after sales bij Mazda Motor Nederland, Peter Brouwers gelooft dat de automaker in Actua een betrouwbare partner heeft gevonden voor de verzekeringsproducten. “Ongeacht of ze nu een nieuwe of gebruikte Mazda rijden.”

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Mazda introduceert allrisk verzekering met 12 jaar garantiedekking | Automotive Online

Mazda introduceert allrisk verzekering met 12 jaar garantiedekking

Mazda • Het verzekeringspakket is ontwikkeld in samenwerking met Actua.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Mazda)

Samen met de Actua Groep gaat Mazda autoverzekeringen aanbieden. Het verzekeringspakket biedt keuze uit WA-, WA+ beperkt casco- en een allrisk autoverzekering.

Gerekend vanaf de dag dat het eerste kentekenbewijs is afgegeven, biedt de allrisk autoverzekering tot en met het twaalfde jaar garantiedekking op onderdelen en arbeidsloon. Dit meldt Mazda in een persbericht.

De garantie vervalt als de auto ouder is dan 12 jaar of als de kilometerstand 200 duizend kilometer heeft bereikt. Ook heeft de verzekerde bij de allrisk autoverzekering recht op garantiedekking mits de klant ieder jaar op tijd zijn auto laat onderhouden bij een Mazda servicepunt. Eerder verdubbelde Mazda de fabrieksgarantie al tot zes jaar.

Oude en nieuwe modellen gedekt

Director sales & after sales bij Mazda Motor Nederland, Peter Brouwers gelooft dat de automaker in Actua een betrouwbare partner heeft gevonden voor de verzekeringsproducten. “Ongeacht of ze nu een nieuwe of gebruikte Mazda rijden.”

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.