Mijnhandelaar.nl vernieuwd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op de nieuwe versie zijn alleen nog zakelijke aanbieders in het systeem opgenomen. "Dat is nodig gebleken om ervoor te zorgen dat we geen verkapte langstaanders of particulier geprijsde auto’s in onze database krijgen", aldus Van Roon. Naar verwachting zit Mijnhandelaar.nl binnen een paar weken tijd op 2 tot 3 duizend auto’s. Van Roon: "Over een maand of twee gaat dat zelfs richting het dubbele aantal. Daarmee heeft MijnHandelaar.nl straks het grootste, direct beschikbare, B2B aanbod van Nederland.

Geïnteresseerden betalen een abonnementsfee van 40 euro per jaar. Voor het ontvangen van de contactgegevens per auto, rekent de abonnee 70 cent af. "Door de lage vaste kosten is de site ook voor kleine bedrijven erg interessant. "Niet iedereen houdt voorraad aan. Via de site kan je toch heel gericht zoekopdrachten plaatsen en direct een auto kopen. Je hoeft niet te wachten op een van de vaste veilingmomenten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.