Tinholt sluit Hyundai-vestiging Heemstede

Redactie Redactie
• Laatste update:

De sluiting gaat niet gepaard met ontslagen.

“In de afgelopen jaren is gebleken dat deze vestiging niet de gehoopte resultaten heeft weten te behalen. De omzetontwikkelingen in de afgelopen tijd en de marktverwachtingen voor de directe toekomst, maken dat we de vestiging moeten sluiten”, aldus directeur Rob Tinholt.

Tinholt werd twee jaar geleden Hyundai-dealer in Heemstede toen het de activiteiten overnam van Autobedrijf Kunst, dat vorige week failliet werd verklaard. Het bedrijf heeft ook een vestiging in Velserbroek, waar het ook Mitsubishi en Kia verkoopt.

“Door het sluiten van Heemstede kunnen we de continuïteit van de onderneming garanderen”, aldus Tinholt, die in Velserbroek een topjaar kent dankzij de Mitsubishi Outlander. “We hebben foto`s gezien dat ze onderweg zijn. En ook volgend jaar denken we nog grote aantallen Outlanders te verkopen.”

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.