Kwik-Fit: standaardprijs ongeacht autotype

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarbij garandeert het bedrijf het gebruik van originele merkbanden en OEM-kwaliteit bevestigingsmaterialen. Alle 180 Kwik-Fit vestigingen in Nederland, inclusief de mobiele ruitservice, nemen deel aan het nieuwe prijssysteem.

De voordelen voor lease- en verzekeringsmaatschappijen zijn volgens Kwik-fit lagere proces- en administratiekosten en de uitbesteding van risico’s zoals tussentijdse prijsverhogingen en upgrading van banden en ruiten. Het concept wordt voor elke lease- of verzekeringsmaatschappij op maat ingevuld op basis van de specifieke individuele behoeften. Pieter Bikker, fleet sales director van Kwik-Fit: “Met het concept willen we onze relatie met lease- en verzekeringsmaatschappijen versterken. Het past bovendien bij onze doelstelling om steeds betere kwaliteit en service te leveren tegen een steeds lager kostenniveau.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.