Autobedrijf Verheul neemt Ford Gijsbertse over

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Gijsbertse is sinds 2014 geen Ford dealer meer (foto: Gijsbertse)

Universeel Autobedrijf Verheul, nu nog gevestigd in Harskamp, trekt begin januari in het pand van Ford-servicedealer Gijsbertse in Barneveld. Dit wordt aan Automotive bevestigd door Willem Verheul, samen met zijn vrouw Judith de nieuwe eigenaar van het bedrijf.

De verhuizing was hard nodig, vertelt Verheul. “We werken in het huidige pand met vier monteurs op vier werkplekken. Dat is echt te weinig. Het pand in Barneveld heeft zes werkplekken en een veel betere uitstraling.” Verheul streeft met de overname naar een flinke groei. “We nemen heel veel klanten over van Gijsbertse. Zo’n 90 procent daarvan rijdt Ford dus we gaan veel meer Ford doen. Maar we nemen het contract van Gijsbertse als Ford servicedealer niet over. We blijven gewoon universeel.” Verheul gaat zich oriënteren op een werkplaatslabel. Keuze genoeg, zo blijkt uit het meest recente Automotive Garageformule overzicht.

Het bedrijf van Nico Gijsbertse (59) sluit per 21 december de deuren. Hij vertelt in de Barneveldse Krant dat hij na het verliezen van het Ford-dealerschap in 2014 steeds meer last van liquiditeitsproblemen kreeg – en de bijbehorende stress. In de afgelopen maanden nam Gijsbertse al afscheid van zijn vier medewerkers.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Autobedrijf Verheul neemt Ford Gijsbertse over | Automotive Online

Autobedrijf Verheul neemt Ford Gijsbertse over

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Gijsbertse is sinds 2014 geen Ford dealer meer (foto: Gijsbertse)

Universeel Autobedrijf Verheul, nu nog gevestigd in Harskamp, trekt begin januari in het pand van Ford-servicedealer Gijsbertse in Barneveld. Dit wordt aan Automotive bevestigd door Willem Verheul, samen met zijn vrouw Judith de nieuwe eigenaar van het bedrijf.

De verhuizing was hard nodig, vertelt Verheul. “We werken in het huidige pand met vier monteurs op vier werkplekken. Dat is echt te weinig. Het pand in Barneveld heeft zes werkplekken en een veel betere uitstraling.” Verheul streeft met de overname naar een flinke groei. “We nemen heel veel klanten over van Gijsbertse. Zo’n 90 procent daarvan rijdt Ford dus we gaan veel meer Ford doen. Maar we nemen het contract van Gijsbertse als Ford servicedealer niet over. We blijven gewoon universeel.” Verheul gaat zich oriënteren op een werkplaatslabel. Keuze genoeg, zo blijkt uit het meest recente Automotive Garageformule overzicht.

Het bedrijf van Nico Gijsbertse (59) sluit per 21 december de deuren. Hij vertelt in de Barneveldse Krant dat hij na het verliezen van het Ford-dealerschap in 2014 steeds meer last van liquiditeitsproblemen kreeg – en de bijbehorende stress. In de afgelopen maanden nam Gijsbertse al afscheid van zijn vier medewerkers.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.