Jedi terug naar Almere

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het pand in Almere was nog wel in het bezit van de familie Van Essen. Nu Avenu (dat de dealeractiviteiten weer van Pon kocht) het pand verlaat, kwam het pand vrij. “We zijn nog in gesprek geweest met een projectontwikkelaar, maar na goed overleg met de familie hebben we besloten om zelf weer activiteiten te gaan ontplooien in het pand”, vertelt Esther van Essen.

Het universele autobedrijf moet op korte termijn volledig operationeel zijn. Esther van Essen voert de leiding in Zeewolde, haar broer Wil-Bert in Almere.  “We hebben nog een grote klantenkring en veel naamsbekendheid in Almere, daar hebben we een student onderzoek naar laten doen, dus het voelt als thuiskomen”, zegt Van Essen.

Het bedrijf heeft veel geïnvesteerd in de nieuwste VW- en Audi equipment. “Dat zijn de merken waar we ons vol op richten. We gaan van onze eigen kracht uit.”

Lees in de komende Automotive een interview met Esther en Wil-Bert van Essen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jedi terug naar Almere | Automotive Online

Jedi terug naar Almere

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het pand in Almere was nog wel in het bezit van de familie Van Essen. Nu Avenu (dat de dealeractiviteiten weer van Pon kocht) het pand verlaat, kwam het pand vrij. “We zijn nog in gesprek geweest met een projectontwikkelaar, maar na goed overleg met de familie hebben we besloten om zelf weer activiteiten te gaan ontplooien in het pand”, vertelt Esther van Essen.

Het universele autobedrijf moet op korte termijn volledig operationeel zijn. Esther van Essen voert de leiding in Zeewolde, haar broer Wil-Bert in Almere.  “We hebben nog een grote klantenkring en veel naamsbekendheid in Almere, daar hebben we een student onderzoek naar laten doen, dus het voelt als thuiskomen”, zegt Van Essen.

Het bedrijf heeft veel geïnvesteerd in de nieuwste VW- en Audi equipment. “Dat zijn de merken waar we ons vol op richten. We gaan van onze eigen kracht uit.”

Lees in de komende Automotive een interview met Esther en Wil-Bert van Essen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.