Directeur mobiliteit Oudshoorn Spaargaren vertrekt bij Hertz Benelux

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Frank Oudshoorn Spaargaren was dertig jaar werkzaam voor het bedrijf. (Foto: Shutterstock)

Na dertig jaar vertrekt Frank Oudshoorn Spaargaren, directeur Mobiliteit, bij Hertz Benelux. In zijn laatste functie was Oudshoorn Spaargaren onder andere verantwoordelijk voor de EV-transitie van Hertz Benelux, ANWB Autoverhuur, de merken Dollar en Thrifty, de introductie van Hertz Hz carsharing en Hertz Minilease.

“De afgelopen jaren heeft Oudshoorn Spaargaren Hertz mede opgebouwd tot de succesvolle organisatie, zoals wij deze nu kennen”, aldus Hertz in een persbericht. Oudshoorn Spaargaren is al even complimenteus: “Ik ben Hertz dankbaar dat het mij in staat heeft gesteld een mooie carrière op te bouwen, van baliemedewerker tot commercieel directeur en recentelijk directeur mobiliteit. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst en sta open voor nieuwe uitdagingen.” 

Voorlopig zullen de taken van Oudshoorn Spaargaren taken worden waargenomen door Eric Siewers, country manager Nederland en Glenn Jacobs, country manager België en Luxemburg. Lees hier het interview met Eric Siewers.

Recent kondigde Hertz Benelux ook het vertrekt van operationeel directeur Henk de Korte aan.

Directeur mobiliteit Oudshoorn Spaargaren vertrekt bij Hertz Benelux | Automotive Online

Directeur mobiliteit Oudshoorn Spaargaren vertrekt bij Hertz Benelux

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Frank Oudshoorn Spaargaren was dertig jaar werkzaam voor het bedrijf. (Foto: Shutterstock)

Na dertig jaar vertrekt Frank Oudshoorn Spaargaren, directeur Mobiliteit, bij Hertz Benelux. In zijn laatste functie was Oudshoorn Spaargaren onder andere verantwoordelijk voor de EV-transitie van Hertz Benelux, ANWB Autoverhuur, de merken Dollar en Thrifty, de introductie van Hertz Hz carsharing en Hertz Minilease.

“De afgelopen jaren heeft Oudshoorn Spaargaren Hertz mede opgebouwd tot de succesvolle organisatie, zoals wij deze nu kennen”, aldus Hertz in een persbericht. Oudshoorn Spaargaren is al even complimenteus: “Ik ben Hertz dankbaar dat het mij in staat heeft gesteld een mooie carrière op te bouwen, van baliemedewerker tot commercieel directeur en recentelijk directeur mobiliteit. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst en sta open voor nieuwe uitdagingen.” 

Voorlopig zullen de taken van Oudshoorn Spaargaren taken worden waargenomen door Eric Siewers, country manager Nederland en Glenn Jacobs, country manager België en Luxemburg. Lees hier het interview met Eric Siewers.

Recent kondigde Hertz Benelux ook het vertrekt van operationeel directeur Henk de Korte aan.