Gert Enklaar overleden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Enklaar begon zijn carrière in 1968 als journalist bij het Knac. Later werkte hij ook voor Autovisie. Begin jaren tachtig stapte hij over naar Fiat Nederland, waar hij woordvoerder werd. In 1996 richtte hij zijn eigen pr-bureau, Móbile, op, dat nog steeds bestaat.

Automotive
Enklaar was samen met Aloys ter Steege en Ben de Croock grondlegger van het vakblad Automotive. De drie maakten eind 1996 zelfstandig het nulnummer. In 1997 werd in RAI Langfords een uitgever gevonden en in december dat jaar verscheen de eerste Automotive.

Enklaar was in de eerste jaren als hoofdredacteur verbonden aan het blad. Na drie jaar werd hij opgevolgd door Jaap Rijlaarsdam. Zelf concentreerde Enklaar zich daarna weer volledig op Móbile. Met dat bedrijf bouwde hij een grote klantenkring op in de autobranche.

Het team van Automotive wenst de nabestaanden van Gert veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Gert Enklaar overleden | Automotive Online

Gert Enklaar overleden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Enklaar begon zijn carrière in 1968 als journalist bij het Knac. Later werkte hij ook voor Autovisie. Begin jaren tachtig stapte hij over naar Fiat Nederland, waar hij woordvoerder werd. In 1996 richtte hij zijn eigen pr-bureau, Móbile, op, dat nog steeds bestaat.

Automotive
Enklaar was samen met Aloys ter Steege en Ben de Croock grondlegger van het vakblad Automotive. De drie maakten eind 1996 zelfstandig het nulnummer. In 1997 werd in RAI Langfords een uitgever gevonden en in december dat jaar verscheen de eerste Automotive.

Enklaar was in de eerste jaren als hoofdredacteur verbonden aan het blad. Na drie jaar werd hij opgevolgd door Jaap Rijlaarsdam. Zelf concentreerde Enklaar zich daarna weer volledig op Móbile. Met dat bedrijf bouwde hij een grote klantenkring op in de autobranche.

Het team van Automotive wenst de nabestaanden van Gert veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.