Sander Jansen ceo Stellantis Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Sander Jansen. (Foto: Stellantis)

Sander Jansen start op 1 januari als ceo van Stellantis Nederland. Hij volgt Aigline James op. Zij wordt head of Transversal Products bij corporate sales & marketing op het hoofdkantoor. Dat meldt Stellantis vanochtend. 

Jansen werkt sinds 2008 voor de organisatie. Van 2018 tot 2020 was hij directeur van Opel Nederland. Daarna werd hij  verantwoordelijk voor de Opel-verkoop in Europa

“De overgang naar elektrificatie en de toenemende digitalisering zorgen voor spannende uitdagingen en mooie kansen, waarmee we voor alle voorkeuren van onze klanten een passend aanbod zullen hebben”, zegt Jansen. 

Aigline James blijft actief binnen Stellantis. Als head of Transversal Products bij corporate sales & marketing is zij verantwoordelijk voor alle technologieën en toepassingen die de veertien merken van Stellantis met elkaar delen, van aandrijflijnen tot en met connectiviteit, infotainment en ADAS. Aigline James gaf in oktober 2020 één groot interview. Zij hintte al nadrukkelijk op de dit jaar ingezette schaalvergroting. “Gezonde, goed renderende dealerbedrijven zijn essentieel in ons businessmodel. Dus moeten de vaste lasten omlaag.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Sander Jansen ceo Stellantis Nederland | Automotive Online

Sander Jansen ceo Stellantis Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Sander Jansen. (Foto: Stellantis)

Sander Jansen start op 1 januari als ceo van Stellantis Nederland. Hij volgt Aigline James op. Zij wordt head of Transversal Products bij corporate sales & marketing op het hoofdkantoor. Dat meldt Stellantis vanochtend. 

Jansen werkt sinds 2008 voor de organisatie. Van 2018 tot 2020 was hij directeur van Opel Nederland. Daarna werd hij  verantwoordelijk voor de Opel-verkoop in Europa

“De overgang naar elektrificatie en de toenemende digitalisering zorgen voor spannende uitdagingen en mooie kansen, waarmee we voor alle voorkeuren van onze klanten een passend aanbod zullen hebben”, zegt Jansen. 

Aigline James blijft actief binnen Stellantis. Als head of Transversal Products bij corporate sales & marketing is zij verantwoordelijk voor alle technologieën en toepassingen die de veertien merken van Stellantis met elkaar delen, van aandrijflijnen tot en met connectiviteit, infotainment en ADAS. Aigline James gaf in oktober 2020 één groot interview. Zij hintte al nadrukkelijk op de dit jaar ingezette schaalvergroting. “Gezonde, goed renderende dealerbedrijven zijn essentieel in ons businessmodel. Dus moeten de vaste lasten omlaag.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.