Roel Vermaat stap omhoog bij Lage Landen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit bestuur zal verder bestaan uit Norbert van den Eijnden en Jan Slootweg, beiden werkzaam bij Athlon.

De autoleasedivisie gaat bestaan uit een aantal autoleasebedrijven van Athlon in het buitenland en uit het bedrijf dat in Nederland zal ontstaan na de samenvoeging van De Lage Landen Translease en Athlon Car Lease Nederland; dit laatste bedrijf zal ruim honderdduizend auto’s groot zijn.

Voorwaarde voor dit alles is dat het bod van Rabo-dochter De Lage Landen International op het beursgenoteerde Athlon slaagt; men wil 95% van de aandelen binnenhalen. De Lage Landen biedt € 30,25 per gewoon aandeel. Naar verwachting wordt het bod officieel uitgebracht in de tweede helft van mei.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.