Fiat-dealer Jansen dicht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar ik vind het triest voor die mensen; ze hadden net geïnvesteerd in een nieuw pand en in combinatie met een teruglopende conjunctuur heeft ze dat de nek gekost. Maar er zitten honderd en één dingen achter.” De sluiting betekent ontslag voor alle honderd werknemers.
Autobedrijf Jansen werd in 1961 opgericht en verwierf in 1967 het Fiat-dealerschap. Nog maar enkele maanden geleden werd een gloednieuw pand geopend, maar dat bleek te ambitieus. Over de grootte van het rayon dat nu is leeggevallen wil de importeur niets kwijt: “Die cijfers hebben we zo niet bij de hand.”
Jansen is het vierde Fiat-dealerbedrijf in korte tijd dat ‘leeg wordt gereden’. Begin vorig jaar viel het doek voor Van Lee (Nijmegen en Boxtel), in oktober ging het mis met Fassam-onderdeel Mercurius (acht Fiat-dealers, waaronder Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Oss) en bij Van Heumen (die Nijmegen van Van Lee had overgenomen en ook in Tilburg zat) ging de kraan vijf weken geleden dicht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fiat-dealer Jansen dicht | Automotive Online

Fiat-dealer Jansen dicht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar ik vind het triest voor die mensen; ze hadden net geïnvesteerd in een nieuw pand en in combinatie met een teruglopende conjunctuur heeft ze dat de nek gekost. Maar er zitten honderd en één dingen achter.” De sluiting betekent ontslag voor alle honderd werknemers.
Autobedrijf Jansen werd in 1961 opgericht en verwierf in 1967 het Fiat-dealerschap. Nog maar enkele maanden geleden werd een gloednieuw pand geopend, maar dat bleek te ambitieus. Over de grootte van het rayon dat nu is leeggevallen wil de importeur niets kwijt: “Die cijfers hebben we zo niet bij de hand.”
Jansen is het vierde Fiat-dealerbedrijf in korte tijd dat ‘leeg wordt gereden’. Begin vorig jaar viel het doek voor Van Lee (Nijmegen en Boxtel), in oktober ging het mis met Fassam-onderdeel Mercurius (acht Fiat-dealers, waaronder Eindhoven, Den Bosch, Helmond en Oss) en bij Van Heumen (die Nijmegen van Van Lee had overgenomen en ook in Tilburg zat) ging de kraan vijf weken geleden dicht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.