Event abonnement of Boek abonnement

Een bezoeker van een Automotive event koopt bij de registratie een Automotive Professional abonnement mits hij nog geen abonnee is. Het gratis proefabonnement loopt 1 jaar. Daarna volgt er automatisch een regulier Automotive Professional jaarabonnement € 219,-.

Proces
– De klant koopt een ticket met een abonnement en ProMedia marketing stuurt een mail naar de klantenservice met de gegevens.
– De klantenservice maakt het abonnement aan via onderstaande knop (incognito modus of niet ingelogd in WP) en stuurt een wachtwoord reset mail zodat de klant zelf een wachtwoord kan instellen.

AUTOMOTIVE EVENT PROFESSIONAL ABONNEMENT 1 JAAR GRATIS AANMAKEN

Welke Automotive events zijn er?
Automotive Marketing event


Boek abonnement

Iemand die een Automotive boek (Automotive Dealerholding Top 60 of Leasemaatschappij Top 60 of combideal) koopt en nog geen abonnement heeft, krijgt er een gratis Automotive Professional abonnement bij. Het gratis proefabonnement loopt 1 jaar. Daarna volgt er automatisch een regulier Automotive Professional jaarabonnement € 219,-.

Proces
– De klant koopt een boek met een abonnement en ProMedia klantenservice stuurt maakt het abonnement aan via de onderstaande link (incognito modus of niet ingelogd in WP) en stuurt het boek op. De klantenservice stuurt het gekozen wachtwoord en het e-mailadres in een andere mail naar de klant.

AUTOMOTIVE BOEK ABONNEMENT 12 MAANDEN GRATIS AANMAKEN