Florida wordt speeltuin voor zelfrijdende auto

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
J.D. Power: Consument heeft nog geen trek in zelfrijdende of elektrische auto

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Orkaanseizoen in Florida ideale testomgeving voor Waymo

    […] niet de enige reden waarom Waymo in Florida wil testen want het bedrijf maakt graag gebruik van de AV-vriendelijke regelgeving in Florida. Net als talloze andere techbedrijven overigens: Ford en Argo AI zijn er al sinds begin 2018 actief […]

Florida wordt speeltuin voor zelfrijdende auto | Automotive Online

Florida wordt speeltuin voor zelfrijdende auto

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
J.D. Power: Consument heeft nog geen trek in zelfrijdende of elektrische auto

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Orkaanseizoen in Florida ideale testomgeving voor Waymo

    […] niet de enige reden waarom Waymo in Florida wil testen want het bedrijf maakt graag gebruik van de AV-vriendelijke regelgeving in Florida. Net als talloze andere techbedrijven overigens: Ford en Argo AI zijn er al sinds begin 2018 actief […]