Gerda Lauwers Lid van Verdienste Focwa

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gerda Lauwers en Peter Brussel. (Foto: Focwa)

Gerda Lauwers is benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ van Focwa. Ze wordt hiermee gelauwerd voor jarenlange inzet en betrokkenheid bij de branchevereniging. Lauwers is voormalig mede-eigenaar van Autoschade Theo Lauwers in Bladel. Dat meldt Autoschadeportaal.

Focwa-voorzitter Peter Brussel: “Gerda heeft ontzettend veel voor de vereniging betekend. Vanaf oktober 2017 tot aan de verkoop van haar eigen bedrijf dit voorjaar, heeft zij als bestuurslid zich vol enthousiasme ingezet voor Focwa, zowel binnen het algemeen bestuur alsmede als bestuurslid van OOC (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf).

Lees verder op Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Gerda Lauwers Lid van Verdienste Focwa | Automotive Online

Gerda Lauwers Lid van Verdienste Focwa

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gerda Lauwers en Peter Brussel. (Foto: Focwa)

Gerda Lauwers is benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ van Focwa. Ze wordt hiermee gelauwerd voor jarenlange inzet en betrokkenheid bij de branchevereniging. Lauwers is voormalig mede-eigenaar van Autoschade Theo Lauwers in Bladel. Dat meldt Autoschadeportaal.

Focwa-voorzitter Peter Brussel: “Gerda heeft ontzettend veel voor de vereniging betekend. Vanaf oktober 2017 tot aan de verkoop van haar eigen bedrijf dit voorjaar, heeft zij als bestuurslid zich vol enthousiasme ingezet voor Focwa, zowel binnen het algemeen bestuur alsmede als bestuurslid van OOC (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf).

Lees verder op Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.