Continental komt met nieuwe Aquactrl2 ruitenwissers

Onderdelen • De nieuwe wissers zijn verkrijgbaar als merkspecifieke set of los met universele koppeling.
Redactie Redactie
(foto: Continental)

Continental heeft een nieuwe serie ruitenwissers gelanceerd. Die bieden een keus tussen een kant-en-klare set voor specifieke voertuigen (DirectFit) of enkele wissers met adapters voor meerdere automodellen (Multiclip). Dit laat Continental in een persbericht weten.

Omdat de wissers geschikt zijn voor een groot aantal auto’s en het om maar weinig artikelnummers gaat, wordt ook het werk in de werkplaatsen makkelijker, stelt de Duitse fabrikant. “In de werkplaats kan je altijd snel en makkelijk de juiste ruitenwissers vinden voor de klant.’’

TecDoc

De nieuwe Aquactrl2 serie is nu in sets van twee verkrijgbaar bij speciaalzaken en kan ook besteld worden in de TecDoc online catalogus. “We hebben twee doelen bereikt met onze Aquactrl2: we maken rijden veiliger en het dagelijkse servicewerk in de werkplaats eenvoudiger,’’ denkt Harald Braunberger, hoofd product management vervangingsonderdelen bij Continental.

Continental heeft onder meer de ‘aankoppeling’ opnieuw ontworpen. Die verbindt nu het wisserblad met de arm via een adapter. Door die slanker en iets langer te maken, is de grip van de wisserbladen op de ruit verbeterd. Ook is het mogelijk de nieuwe bladen te monteren met waterspuit-mondjes geïntegreerd in de ruitenwisserarm, legt Continental verder uit.

Continental werd vorig jaar nog het slachtoffer van een cyberaanval.

Continental komt met nieuwe Aquactrl2 ruitenwissers | Automotive Online

Continental komt met nieuwe Aquactrl2 ruitenwissers

Onderdelen • De nieuwe wissers zijn verkrijgbaar als merkspecifieke set of los met universele koppeling.
Redactie Redactie
(foto: Continental)

Continental heeft een nieuwe serie ruitenwissers gelanceerd. Die bieden een keus tussen een kant-en-klare set voor specifieke voertuigen (DirectFit) of enkele wissers met adapters voor meerdere automodellen (Multiclip). Dit laat Continental in een persbericht weten.

Omdat de wissers geschikt zijn voor een groot aantal auto’s en het om maar weinig artikelnummers gaat, wordt ook het werk in de werkplaatsen makkelijker, stelt de Duitse fabrikant. “In de werkplaats kan je altijd snel en makkelijk de juiste ruitenwissers vinden voor de klant.’’

TecDoc

De nieuwe Aquactrl2 serie is nu in sets van twee verkrijgbaar bij speciaalzaken en kan ook besteld worden in de TecDoc online catalogus. “We hebben twee doelen bereikt met onze Aquactrl2: we maken rijden veiliger en het dagelijkse servicewerk in de werkplaats eenvoudiger,’’ denkt Harald Braunberger, hoofd product management vervangingsonderdelen bij Continental.

Continental heeft onder meer de ‘aankoppeling’ opnieuw ontworpen. Die verbindt nu het wisserblad met de arm via een adapter. Door die slanker en iets langer te maken, is de grip van de wisserbladen op de ruit verbeterd. Ook is het mogelijk de nieuwe bladen te monteren met waterspuit-mondjes geïntegreerd in de ruitenwisserarm, legt Continental verder uit.

Continental werd vorig jaar nog het slachtoffer van een cyberaanval.