Stertil Group neemt Beissbarth over

Overname • In februari 2022 heeft de Stertil Group ook Nussbaum Automotive Lifts in Kehl overgenomen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Beissbarth is fabrikant van test- en serviceapparatuur. (foto: Stertil Group)

Stertil Group neemt het Duitse Beissbarth Automotive Testing Solutions over. Dat maakt het bedrijf bekend in een verklaring.

Beissbarth is fabrikant van test- en serviceapparatuur in het premium segment voor automotive werkplaatsen en OEM’s. Dit omvat producten voor wieluitlijning, rijhulpsystemen, koplamp-afstelapparatuur, remmentesters, hefbruggen en machines voor wielservice en diagnose. Het bedrijf bestaat ruim 120 jaar en is gevestigd in München.

In februari 2022 heeft de Stertil Group ook Nussbaum Automotive Lifts in Kehl overgenomen, een bedrijf met expertise in het heffen van het lichte segment voertuigen. Alle drie de bedrijven focussen op hun eigen marktsegment en blijven met hun eigen distributiekanalen als aparte entiteiten opereren, meldt Stertil Group.

De Nederlandse Stertil Group vermarkt haar range hefbruggen voor het zware segment voertuigen onder de merknaam Stertil-Koni, dat in Nederland door Stokvis Equipment op de markt wordt gebracht.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

Meer lezen over Beissbarth en Stertil Group

Stertil Group neemt Beissbarth over | Automotive Online

Stertil Group neemt Beissbarth over

Overname • In februari 2022 heeft de Stertil Group ook Nussbaum Automotive Lifts in Kehl overgenomen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Beissbarth is fabrikant van test- en serviceapparatuur. (foto: Stertil Group)

Stertil Group neemt het Duitse Beissbarth Automotive Testing Solutions over. Dat maakt het bedrijf bekend in een verklaring.

Beissbarth is fabrikant van test- en serviceapparatuur in het premium segment voor automotive werkplaatsen en OEM’s. Dit omvat producten voor wieluitlijning, rijhulpsystemen, koplamp-afstelapparatuur, remmentesters, hefbruggen en machines voor wielservice en diagnose. Het bedrijf bestaat ruim 120 jaar en is gevestigd in München.

In februari 2022 heeft de Stertil Group ook Nussbaum Automotive Lifts in Kehl overgenomen, een bedrijf met expertise in het heffen van het lichte segment voertuigen. Alle drie de bedrijven focussen op hun eigen marktsegment en blijven met hun eigen distributiekanalen als aparte entiteiten opereren, meldt Stertil Group.

De Nederlandse Stertil Group vermarkt haar range hefbruggen voor het zware segment voertuigen onder de merknaam Stertil-Koni, dat in Nederland door Stokvis Equipment op de markt wordt gebracht.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

Meer lezen over Beissbarth en Stertil Group