Stokvis-veteraan Willem Hansen met pensioen

Redactie Redactie
• Laatste update:

In totaal kwamen er circa honderd relaties en (oud)collega’s af op de voor de gelegenheid tot skihut omgetoverde Stokvis-showroom. Wat Hansen precies met zijn vrije tijd gaat doen, weet hij nog niet. “Ik ga wat meer sporten denk ik en een zeilboot lijkt me ook wel wat. Ik zal me zeker niet gaan vervelen. Wellicht dat ik een van mijn kinderen nog eens moet verhuizen binnenkort.”

Verder wil Hansen zijn laatste projecten voor Stokvis nog gaan bezoeken wanneer deze eenmaal zijn opgeleverd. “Binnenkort gaan we beginnen aan de inrichting van de nieuwe werkplaats van Volvo-dealer Harrie Arendsen. Ik denk niet dat ik het kan laten om even te gaan kijken of anders in ieder geval bij de opening.”

Lasaulec

Willem Hansen begon zijn carrière in de equipmentbranche in 1978 bij Apco, waar hij startte als regionaal verkoper, maar later equipment specialist werd met een landelijke dekking. Na Alec Engineering en Lasaulec Machinery & Equipment (LME) kwam hij – bijna exact dertig jaar later – bij Stokvis Equipment terecht, toen deze LME overnam op 1 augustus 2008.

In de laatste 8,5 jaar van zijn carrière was Hansen bij Stokvis Equipment verantwoordelijk voor Noord-Holland en de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en een van Overijssel. Zijn taken werden eind vorig jaar overgenomen door Nicolaï Ligthart en Ernst van ’t Hoff.