Vakbeurs Autotechnica in teken van ADAS

Jesse Busser Jesse Busser
• Laatste update:
Autotechnica wordt zoals gewoonlijk in Brussels Expo gehouden. (Foto: Autotechnica)

Van zondag 29 maart tot en met woensdag 1 april vindt in Brussels Expo het tweejaarlijkse Autotechnica plaats. Autotechnica is met 350 exposanten 35 duizend m2 aan oppervlakte de grootse aftersales-beurs in de Benelux. “96 procent van alle expositieruimte is op dit moment al gevuld”, vertelt Klaus van Cauwenberghe, woordvoerder van Autotechnica. De beurs hoopt (net als in 2018) 32 duizend bezoekers te verwelkomen.

Van Cauwenberghe verwacht geen problemen voor de beurs vanwege het coronavirus: “Onze beurs moet het hebben van gasten uit Europa, met name Nederland en België. Wij hebben weinig exposanten en gasten uit Azië en zien dan ook geen problemen.” Volgens de cijfers van Autotechnica komt 86 procent van zijn bezoekers uit België en 10 procent uit Nederland.

ADAS

“Dit jaar zal in het teken staan van ADAS-systemen”, vertelt Van Cauwenberghe. Bosch keert terug na jaren van afwezigheid weer terug op de beurs en zal ook met ADAS aan de slag gaan. “Wij geven live demo’s van onze nieuwste diagnose- , airco- en ADAS-kalibratieapparatuur”, meldt Bert van Hauwermeiren, productmanager bij Bosch.

Naast de beurs zal ook het Traxio-congres georganiseerd worden, waar de Belgische aftermarket wordt doorgelicht door onderzoeksbureau ICDP. Traxio is de Belgische evenknie van de Bovag. “Deze beurs is een moment waarop we onze meerwaarde willen aantonen”, meldt Maarten Voet, algemeen secretaris binnen Traxio.

Naast het congres is er ook een Tyrefacts-event voor de bandensector.

Vakbeurs Autotechnica in teken van ADAS | Automotive Online

Vakbeurs Autotechnica in teken van ADAS

Jesse Busser Jesse Busser
• Laatste update:
Autotechnica wordt zoals gewoonlijk in Brussels Expo gehouden. (Foto: Autotechnica)

Van zondag 29 maart tot en met woensdag 1 april vindt in Brussels Expo het tweejaarlijkse Autotechnica plaats. Autotechnica is met 350 exposanten 35 duizend m2 aan oppervlakte de grootse aftersales-beurs in de Benelux. “96 procent van alle expositieruimte is op dit moment al gevuld”, vertelt Klaus van Cauwenberghe, woordvoerder van Autotechnica. De beurs hoopt (net als in 2018) 32 duizend bezoekers te verwelkomen.

Van Cauwenberghe verwacht geen problemen voor de beurs vanwege het coronavirus: “Onze beurs moet het hebben van gasten uit Europa, met name Nederland en België. Wij hebben weinig exposanten en gasten uit Azië en zien dan ook geen problemen.” Volgens de cijfers van Autotechnica komt 86 procent van zijn bezoekers uit België en 10 procent uit Nederland.

ADAS

“Dit jaar zal in het teken staan van ADAS-systemen”, vertelt Van Cauwenberghe. Bosch keert terug na jaren van afwezigheid weer terug op de beurs en zal ook met ADAS aan de slag gaan. “Wij geven live demo’s van onze nieuwste diagnose- , airco- en ADAS-kalibratieapparatuur”, meldt Bert van Hauwermeiren, productmanager bij Bosch.

Naast de beurs zal ook het Traxio-congres georganiseerd worden, waar de Belgische aftermarket wordt doorgelicht door onderzoeksbureau ICDP. Traxio is de Belgische evenknie van de Bovag. “Deze beurs is een moment waarop we onze meerwaarde willen aantonen”, meldt Maarten Voet, algemeen secretaris binnen Traxio.

Naast het congres is er ook een Tyrefacts-event voor de bandensector.