Requal sluit twee nieuwe Erkend Reparateurs aan

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Ook autobedrijf Malkenschoten in Apeldoorn werd Requal Erkend Reparateur (foto: Doyen).

Autobedrijf Malkenschoten (Apeldoorn) en Auto Marcel (Joure) hebben zich aangesloten voor garagefomule Requal Erkend Reparateur van Doyen Auto. Met name de keuze in modules en de vrijheid bij de invulling van de marketingsupport waren belangrijke redenen om voor het concept te kiezen, stelt Doyen in een persbericht. Kijk hier voor het Automotive garageformule overzicht van 2018.

De franchiseformule Requal Erkend Reparateur telde een jaar geleden 31 deelnemers. De formule is laagdrempelig en bedoeld voor bedrijven die hun eigen karakter willen behouden. De ondersteuning kan met modules worden uitgebreid.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Requal sluit twee nieuwe Erkend Reparateurs aan | Automotive Online

Requal sluit twee nieuwe Erkend Reparateurs aan

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Ook autobedrijf Malkenschoten in Apeldoorn werd Requal Erkend Reparateur (foto: Doyen).

Autobedrijf Malkenschoten (Apeldoorn) en Auto Marcel (Joure) hebben zich aangesloten voor garagefomule Requal Erkend Reparateur van Doyen Auto. Met name de keuze in modules en de vrijheid bij de invulling van de marketingsupport waren belangrijke redenen om voor het concept te kiezen, stelt Doyen in een persbericht. Kijk hier voor het Automotive garageformule overzicht van 2018.

De franchiseformule Requal Erkend Reparateur telde een jaar geleden 31 deelnemers. De formule is laagdrempelig en bedoeld voor bedrijven die hun eigen karakter willen behouden. De ondersteuning kan met modules worden uitgebreid.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.