JTC Automaterialen neemt failliet Raydo over

Redactie Redactie
Tim Coppens van JTC Automaterialen (Foto: Groupauto)

JTC Automaterialen uit Roosendaal neemt de vestiging van Groupauto collega Raydo in Etten-Leur over. De activiteiten worden voortgezet in het pand aan de Kroonstraat 3 in Etten-Leur. JTC-eigenaar Tim Coppens had volgens Groupauto al langer de wens om uit te breiden naar dit gebied. Coppens neemt het personeel van Raydo over en heeft de voorraden inmiddels uitgebreid. Het bedrijf gaat verder als JTC Automaterialen Etten-Leur onder de vlag van Groupauto.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.