Audi opent nieuw veiligheidscentrum na investering van 100 miljoen euro

Audi • Het nieuwe  testcentrum biedt plaats aan 100 extra medewerkers.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Audi)

Audi opent een nieuw veiligheidscentrum in het Duitse Ingolstadt. Het centrum biedt ruimte aan een 250-meter lange aanloopbaan, een crashblok van 100 ton en de mogelijkheden om twee voertuigen over een hoek van 90 graden te laten botsen. Dat meldt Audi in een persbericht.

Audi stelt dat het centrum plaats biedt aan 100 extra medewerkers die alle relevante testscenario’s uitvoeren. De bouw van het centrum duurde drie jaar en Audi investeerde 100 miljoen euro in de bouw.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Audi opent nieuw veiligheidscentrum na investering van 100 miljoen euro | Automotive Online

Audi opent nieuw veiligheidscentrum na investering van 100 miljoen euro

Audi • Het nieuwe  testcentrum biedt plaats aan 100 extra medewerkers.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Audi)

Audi opent een nieuw veiligheidscentrum in het Duitse Ingolstadt. Het centrum biedt ruimte aan een 250-meter lange aanloopbaan, een crashblok van 100 ton en de mogelijkheden om twee voertuigen over een hoek van 90 graden te laten botsen. Dat meldt Audi in een persbericht.

Audi stelt dat het centrum plaats biedt aan 100 extra medewerkers die alle relevante testscenario’s uitvoeren. De bouw van het centrum duurde drie jaar en Audi investeerde 100 miljoen euro in de bouw.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.