LKQ Fource neemt Lease Service Partner over

LKQ Fource • Voor werkplaatsen die de zakelijke markt willen bewerken, is LSP een eerste stap, aldus LKQ Fource.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

De overname van LSP komt kort na de eerder aangekondigde samenwerking tussen LKQ Europe en Leaseplan en past in het kader van de zakelijke markt die steeds meer de kant op beweegt van het onafhankelijke autobedrijf, aldus het bedrijf in een verklaring.

Het door Dennis van Altena ontwikkelde LSP helpt leasemaatschappijen om aan hun onderhouds- en reparatiebehoeften te voldoen. LSP zal als een add-on formule kunnen worden toegevoegd aan ieder bestaand werkplaatsconcept dat wordt ondersteund door LKQ Fource en het Full Fource partnernetwerk. Ook individuele autobedrijven die bereid zijn aan de kwaliteitstandaard van LSP te voldoen, kunnen zich hierbij aansluiten.

Snel en om de hoek

Fource-verkoopdirecteur Vishal Durgaram: “Uit kostenoogpunt zijn leasemaatschappijen op zoek naar servicenetwerken die snel en om de hoek van de leaserijder beschikbaar zijn. Werkplaatsen die de zakelijke markt als een serieus marktsegment zien en de groeikansen ervan willen benutten, kunnen door aansluiting bij LSP de eerste stap op weg naar verdere groei van hun aftersalesactiviteiten zetten.”

Van Altena zal als conceptmanager aan LSP verbonden blijven. De formule heeft momenteel 96 deelnemers.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

LKQ Fource neemt Lease Service Partner over | Automotive Online

LKQ Fource neemt Lease Service Partner over

LKQ Fource • Voor werkplaatsen die de zakelijke markt willen bewerken, is LSP een eerste stap, aldus LKQ Fource.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

De overname van LSP komt kort na de eerder aangekondigde samenwerking tussen LKQ Europe en Leaseplan en past in het kader van de zakelijke markt die steeds meer de kant op beweegt van het onafhankelijke autobedrijf, aldus het bedrijf in een verklaring.

Het door Dennis van Altena ontwikkelde LSP helpt leasemaatschappijen om aan hun onderhouds- en reparatiebehoeften te voldoen. LSP zal als een add-on formule kunnen worden toegevoegd aan ieder bestaand werkplaatsconcept dat wordt ondersteund door LKQ Fource en het Full Fource partnernetwerk. Ook individuele autobedrijven die bereid zijn aan de kwaliteitstandaard van LSP te voldoen, kunnen zich hierbij aansluiten.

Snel en om de hoek

Fource-verkoopdirecteur Vishal Durgaram: “Uit kostenoogpunt zijn leasemaatschappijen op zoek naar servicenetwerken die snel en om de hoek van de leaserijder beschikbaar zijn. Werkplaatsen die de zakelijke markt als een serieus marktsegment zien en de groeikansen ervan willen benutten, kunnen door aansluiting bij LSP de eerste stap op weg naar verdere groei van hun aftersalesactiviteiten zetten.”

Van Altena zal als conceptmanager aan LSP verbonden blijven. De formule heeft momenteel 96 deelnemers.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.