James Autoservice krijgt vijf vestigingen erbij

James • De vestigingen zijn verdeeld over het hele land.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: James Autoservice)

James Autoservice breidt uit met vijf vestigingen over het hele land. De nieuw aangesloten ondernemers worden mede-eigenaar. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

Autobedrijf Misker sluit twee van zijn vestigingen in Hardenberg en Stadskanaal aan bij de overkoepelende autoservice. Daarnaast komen ook Autobedrijf Coopmans in Ledeacker, Auto Tiggeloven in Bredevoort en Kolenaar Doetinchem erbij.

“Door het aansluiten bij de autoservice hebben de vestigingen nu toegang tot de leasemarkt, worden opleidingen geregeld, kunnen ze makkelijk kennis uitwisselen en hebben ze inkoop- en verkoopvoordelen”, aldus James Autoservice.

Het bedrijf liet eerder weten dat zij de ambitie heeft om de beste auto-formule van Nederland te worden.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

James Autoservice krijgt vijf vestigingen erbij | Automotive Online

James Autoservice krijgt vijf vestigingen erbij

James • De vestigingen zijn verdeeld over het hele land.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: James Autoservice)

James Autoservice breidt uit met vijf vestigingen over het hele land. De nieuw aangesloten ondernemers worden mede-eigenaar. Dit laat het bedrijf weten in een persbericht.

Autobedrijf Misker sluit twee van zijn vestigingen in Hardenberg en Stadskanaal aan bij de overkoepelende autoservice. Daarnaast komen ook Autobedrijf Coopmans in Ledeacker, Auto Tiggeloven in Bredevoort en Kolenaar Doetinchem erbij.

“Door het aansluiten bij de autoservice hebben de vestigingen nu toegang tot de leasemarkt, worden opleidingen geregeld, kunnen ze makkelijk kennis uitwisselen en hebben ze inkoop- en verkoopvoordelen”, aldus James Autoservice.

Het bedrijf liet eerder weten dat zij de ambitie heeft om de beste auto-formule van Nederland te worden.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.