Carteam haakt aan bij Trekhaakmontage

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vlnr: Martin Bedorf, directeur Carteam, gaat samenwerken met Andy Consesiere, directeur Trekhaakmontage. (Foto: Carteam)

De garageformule Carteam is een samenwerking aangegaan met Trekhaakmontage, zo meldt het garageconcept.

Volgens Martin Bedorf, directeur Carteam, is er een groeiende vraag naar trekhaakmontages. “Het biedt veel potentie en vereist verdere professionalisering”, aldus Bedorf. “Met de trekhaakconfigurator kunnen consumenten via het kenteken of de selectie van het merk of model, hun trekhaak vinden.”

Via Trekhaakmontage biedt het garageconcept service en montage van fietsdragers, kabelsets en trekhaken voor caravans of vouwwagens.     

Carteam is in korte tijd de tweede garageformule die een samenwerking aangaat met Trekhaakmontage. Vorige week meldde ook garageconcept James Autoservice zich bij dezelfde trekhaakservice aan te sluiten. 

Carteam haakt aan bij Trekhaakmontage | Automotive Online

Carteam haakt aan bij Trekhaakmontage

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vlnr: Martin Bedorf, directeur Carteam, gaat samenwerken met Andy Consesiere, directeur Trekhaakmontage. (Foto: Carteam)

De garageformule Carteam is een samenwerking aangegaan met Trekhaakmontage, zo meldt het garageconcept.

Volgens Martin Bedorf, directeur Carteam, is er een groeiende vraag naar trekhaakmontages. “Het biedt veel potentie en vereist verdere professionalisering”, aldus Bedorf. “Met de trekhaakconfigurator kunnen consumenten via het kenteken of de selectie van het merk of model, hun trekhaak vinden.”

Via Trekhaakmontage biedt het garageconcept service en montage van fietsdragers, kabelsets en trekhaken voor caravans of vouwwagens.     

Carteam is in korte tijd de tweede garageformule die een samenwerking aangaat met Trekhaakmontage. Vorige week meldde ook garageconcept James Autoservice zich bij dezelfde trekhaakservice aan te sluiten.