Garageformule Carxpert breidt uit met 2 deelnemers

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autobedrijf P. de Jong Auto's heeft zich aangesloten bij garageformule Carxpert. (Foto: Carxpert)

Autobedrijf P. de Jonge Auto’s uit Wijnjewoude en autobedrijf Autoland Drachten uit de gelijknamige stad, hebben zich deze maand aangesloten bij garageconcept Carxpert. Dat meldt de garageformule vandaag.

Begin april voegde de formulle drie bedrijven toe. De bedrijven zijn aangedragen door grossiers uit het netwerk van Groupauto Nederland.Via de formulekiezer kunnen bedrijven checken welke garageformule het beste bij hen past.

De twee nieuwe formuledeelnemers ontvangen support op het gebied van techniek en marketing. Zoals technische trainingen, online toegang tot technische gegevens, collectieve kortingen, technische ondersteuning, mobiliteitsservice en marketingmateriaal. Er zijn wereldwijd ruim 6.740 garages bij de formule aangesloten, waarvan 131 in Nederland.Automotive rangschikt ieder jaar de garageformule per leverancier. Bekijk hier het overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Garageformule Carxpert breidt uit met 2 deelnemers | Automotive Online

Garageformule Carxpert breidt uit met 2 deelnemers

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autobedrijf P. de Jong Auto's heeft zich aangesloten bij garageformule Carxpert. (Foto: Carxpert)

Autobedrijf P. de Jonge Auto’s uit Wijnjewoude en autobedrijf Autoland Drachten uit de gelijknamige stad, hebben zich deze maand aangesloten bij garageconcept Carxpert. Dat meldt de garageformule vandaag.

Begin april voegde de formulle drie bedrijven toe. De bedrijven zijn aangedragen door grossiers uit het netwerk van Groupauto Nederland.Via de formulekiezer kunnen bedrijven checken welke garageformule het beste bij hen past.

De twee nieuwe formuledeelnemers ontvangen support op het gebied van techniek en marketing. Zoals technische trainingen, online toegang tot technische gegevens, collectieve kortingen, technische ondersteuning, mobiliteitsservice en marketingmateriaal. Er zijn wereldwijd ruim 6.740 garages bij de formule aangesloten, waarvan 131 in Nederland.Automotive rangschikt ieder jaar de garageformule per leverancier. Bekijk hier het overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.