Qarnet in Drachten sluit zich aan bij James Autoservice

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Qarnet in Drachten heeft zich aangesloten bij James Autoservice. (Foto: Qarnet))

Autobedrijf Qarnet in Drachten heeft zich per 1 januari aangesloten bij garageformule James Autoservice, zo meldt het bedrijf. Het autoservicebedrijf is behalve met onderhoud, ook actief in occasionverkoop, zowel van personenauto’s als bedrijfswagens. Door de aansluiting bij James Autoservice wil het bedrijf zich behalve op de particuliere onderhoudsmarkt, ook meer profileren op de leasemarkt.

Via de aansluiting bij de garageformule voert Qarnet ook het Moobi-label, waar James Autoservice sinds 2019 mee samenwerkt en dat specifiek is gericht op service en onderhoud van elektrische auto’s en ook voorziet in de nodige trainingen en certificeringen.

Autobedrijf Qarnet in Drachten maakt deel uit van het Friese dealerbedrijf ABD dat de merken Nissan, Renault en Dacia voert en vijf vestigingen telt, onder andere in Leeuwarden, Dokkum en Sneek.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Qarnet in Drachten sluit zich aan bij James Autoservice | Automotive Online

Qarnet in Drachten sluit zich aan bij James Autoservice

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Qarnet in Drachten heeft zich aangesloten bij James Autoservice. (Foto: Qarnet))

Autobedrijf Qarnet in Drachten heeft zich per 1 januari aangesloten bij garageformule James Autoservice, zo meldt het bedrijf. Het autoservicebedrijf is behalve met onderhoud, ook actief in occasionverkoop, zowel van personenauto’s als bedrijfswagens. Door de aansluiting bij James Autoservice wil het bedrijf zich behalve op de particuliere onderhoudsmarkt, ook meer profileren op de leasemarkt.

Via de aansluiting bij de garageformule voert Qarnet ook het Moobi-label, waar James Autoservice sinds 2019 mee samenwerkt en dat specifiek is gericht op service en onderhoud van elektrische auto’s en ook voorziet in de nodige trainingen en certificeringen.

Autobedrijf Qarnet in Drachten maakt deel uit van het Friese dealerbedrijf ABD dat de merken Nissan, Renault en Dacia voert en vijf vestigingen telt, onder andere in Leeuwarden, Dokkum en Sneek.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.