Carteam gaat auto’s delen via Stapp.in

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

In eerste instantie doet de helft van de Carteam-leden mee, met ieder twee auto’s. De bedoeling is om in een later stadium ook de andere vestigingen – in het totaal heeft Carteam 18 leden – op het concept aan te sluiten, zegt Reinald Bronkhorst, woordvoerder van Stapp.in. Consumenten kunnen een auto huren voor 12,50 servicekosten per maand en betalen daarbovenop 7 euro per uur voor het gebruik. De auto’s zijn 24/7 beschikbaar via een app. Hiermee kan de auto worden gereserveerd en de app is ook de sleutel. “Alle auto’s zijn uitgerust met een slimme box van Stapp.in, waarmee de gegevens van de bestuurders worden bijgehouden en aan Carteam worden doorgegeven voor de administratie”, zegt Bronkhorst. Ook de rijgedraggegevens van de bestuurder worden gemonitord.

Martin Bedorf, directeur van Carteam, zegt dat groei een drijfveer is voor de samenwerking. “We zijn een jong bedrijf dat vorig jaar is gestart. Onze vestigingen zijn voornamelijk gevestigd in Noord-Holland en Zuid-Holland, met een vestiging in Utrecht en een in Groningen. Met de samenwerking met Stapp.in willen we een betere concurrentiepositie krijgen.” Het deelautoconcept is voornamelijk gericht op particulieren. 

Stapp.in is in 2014 opgezet door het Barneveldse bedrijf Brandsen.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Reacties

  • Martijn Grimm

    12,50 per maand? Dat is best een goede deal 🙂

Carteam gaat auto’s delen via Stapp.in | Automotive Online

Carteam gaat auto’s delen via Stapp.in

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

In eerste instantie doet de helft van de Carteam-leden mee, met ieder twee auto’s. De bedoeling is om in een later stadium ook de andere vestigingen – in het totaal heeft Carteam 18 leden – op het concept aan te sluiten, zegt Reinald Bronkhorst, woordvoerder van Stapp.in. Consumenten kunnen een auto huren voor 12,50 servicekosten per maand en betalen daarbovenop 7 euro per uur voor het gebruik. De auto’s zijn 24/7 beschikbaar via een app. Hiermee kan de auto worden gereserveerd en de app is ook de sleutel. “Alle auto’s zijn uitgerust met een slimme box van Stapp.in, waarmee de gegevens van de bestuurders worden bijgehouden en aan Carteam worden doorgegeven voor de administratie”, zegt Bronkhorst. Ook de rijgedraggegevens van de bestuurder worden gemonitord.

Martin Bedorf, directeur van Carteam, zegt dat groei een drijfveer is voor de samenwerking. “We zijn een jong bedrijf dat vorig jaar is gestart. Onze vestigingen zijn voornamelijk gevestigd in Noord-Holland en Zuid-Holland, met een vestiging in Utrecht en een in Groningen. Met de samenwerking met Stapp.in willen we een betere concurrentiepositie krijgen.” Het deelautoconcept is voornamelijk gericht op particulieren. 

Stapp.in is in 2014 opgezet door het Barneveldse bedrijf Brandsen.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Reacties

  • Martijn Grimm

    12,50 per maand? Dat is best een goede deal 🙂