Schadeseminar: wat is de toekomst van schadeherstel? [video]

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Gotspe Design

Het toenemend gebruik van geavanceerde systemen en materialen in auto’s en autoruiten geven de schadebedrijven en ruitherstellers een flinke uitdaging voor de nabije toekomst. In diverse sessies gingen de sprekers vanuit verschillende perspectieven in op welke toekomst er voor de bedrijven in deze sector is weggelegd.

Bekijk hier de foto’s die zijn gemaakt tijdens het Automotive Schadeseminar 2016.

Bekijk hieronder het videoverslag van het evenement.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Schadeseminar: wat is de toekomst van schadeherstel? | Automotive Online

Schadeseminar: wat is de toekomst van schadeherstel? [video]

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Gotspe Design

Het toenemend gebruik van geavanceerde systemen en materialen in auto’s en autoruiten geven de schadebedrijven en ruitherstellers een flinke uitdaging voor de nabije toekomst. In diverse sessies gingen de sprekers vanuit verschillende perspectieven in op welke toekomst er voor de bedrijven in deze sector is weggelegd.

Bekijk hier de foto’s die zijn gemaakt tijdens het Automotive Schadeseminar 2016.

Bekijk hieronder het videoverslag van het evenement.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.