Dujardin in directie Inshared, oprichters eruit

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Inshared.nl

Herberth Samsom en Felix Tenniglo zijn vertrokken bij Inshared. Dat meldt Assurantie Magazine. Fleur Dujardin is nu benoemd tot directievoorzitter; ze vormt de directie samen met Marcel Viester. Volgens een woordvoerder van Achmea zijn de oprichters “in goed overleg” vertrokken. Opvolgster Dujardin was al werkzaam bij Achmea, als directeur Digital & Innovation. Viester werkt sinds 2011 bij Inshared, als financieel directeur. Johan van den Neste blijft aan als commercieel directeur.

Tenniglo was spreker op het tweede Automotive Schadeseminar, in 2011.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.