Tweede leven voor schadenetwerk Topselect

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Sander Gorissen van Autowereld Topselect. “We beginnen met een schone lei. Deelnemers van het oude Topselect kunnen natuurlijk deelnemen, maar dat hoeft niet. Sommige hebben inmiddels ook gekozen voor een ketenlidmaatschap. En Autowereld Topselect is voor onafhankelijke schadeherstelbedrijven. Binnen een keten zijn er immers al inkoopvoordelen te behalen.”

Inkoopvoordeel
Dat Topselect de focus verlegt van de omzet- naar de kostenkant, heeft te maken met de huidige markt, zegt Gorissen. “Het is in deze tijden heel lastig om gezamenlijk de zakelijke markt te bewerken. Aan de inkoopkant zijn eenvoudiger voordelen te behalen, bijvoorbeeld door centrale afspraken te maken. Die hebben we inmiddels voor opleidingen met Auditci, op het gebied van lak met Metalak en Becalled levert ict- en callcenterdiensten.”

Ook worden er gesprekken gevoerd met leveranciers van onderdelen, plaatdelen en energie. Naast Bronneberg (twee vestigingen) en Beckers is ook iClean Brunssum lid. “We verwachten binnen een paar maanden zeker twintig leden te hebben aangesloten”, aldus Gorissen. “Het doel is om samen te werken waar mogelijk. Naast gezamenlijke inkoop valt daar ook het delen van kennis over, bijvoorbeeld via bijeenkomsten.”

Op de foto: Francis Beckers van Beckers Autoschade aan het werk (foto Anthony Donner/Automotive). 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Tweede leven voor schadenetwerk Topselect | Automotive Online

Tweede leven voor schadenetwerk Topselect

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Sander Gorissen van Autowereld Topselect. “We beginnen met een schone lei. Deelnemers van het oude Topselect kunnen natuurlijk deelnemen, maar dat hoeft niet. Sommige hebben inmiddels ook gekozen voor een ketenlidmaatschap. En Autowereld Topselect is voor onafhankelijke schadeherstelbedrijven. Binnen een keten zijn er immers al inkoopvoordelen te behalen.”

Inkoopvoordeel
Dat Topselect de focus verlegt van de omzet- naar de kostenkant, heeft te maken met de huidige markt, zegt Gorissen. “Het is in deze tijden heel lastig om gezamenlijk de zakelijke markt te bewerken. Aan de inkoopkant zijn eenvoudiger voordelen te behalen, bijvoorbeeld door centrale afspraken te maken. Die hebben we inmiddels voor opleidingen met Auditci, op het gebied van lak met Metalak en Becalled levert ict- en callcenterdiensten.”

Ook worden er gesprekken gevoerd met leveranciers van onderdelen, plaatdelen en energie. Naast Bronneberg (twee vestigingen) en Beckers is ook iClean Brunssum lid. “We verwachten binnen een paar maanden zeker twintig leden te hebben aangesloten”, aldus Gorissen. “Het doel is om samen te werken waar mogelijk. Naast gezamenlijke inkoop valt daar ook het delen van kennis over, bijvoorbeeld via bijeenkomsten.”

Op de foto: Francis Beckers van Beckers Autoschade aan het werk (foto Anthony Donner/Automotive). 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.