Focwa-secretaris voormalig secretaris ‘op non-actief’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De medewerkers zijn niet op de hoogte gebracht van de achtergrond van de beslissing om de secretaris op non-actief te zetten, maar zeggen dat het om een zakelijke beslissing gaat.

Voorzitter Denis Maessen wil inhoudelijk niet op de kwestie in gaan. “Het klopt dat Karel in ieder geval tot 15 februari niet actief zal zijn voor de Focwa. Zijn taken worden overgenomen door zijn collega’s. Over de achtergrond van deze beslissing doe ik geen mededelingen, dat is wat mij betreft een privé-aangelegenheid.”

Hiqure niet afgeschreven
Onder leiding van interim voorzitter Denis Maessen wordt de Focwa gereorganiseerd om beter in te kunnen spelen op de behoeften van de stakeholders. In het interview dat hij onlangs in Automotive gaf, vertelde Maessen onder andere dat het doel is om de regie in de keten terug te krijgen. Ook maakte hij daarin bekend dat de branchenorm Hiqure nog niet is afgeschreven. “Als de emotie er af is, zullen we weer naar de inhoud kijken.”

Abonnees kunnen hier het interview lezen dat Automotive met Denis Maessen had.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Focwa-secretaris voormalig secretaris ‘op non-actief’ | Automotive Online

Focwa-secretaris voormalig secretaris ‘op non-actief’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De medewerkers zijn niet op de hoogte gebracht van de achtergrond van de beslissing om de secretaris op non-actief te zetten, maar zeggen dat het om een zakelijke beslissing gaat.

Voorzitter Denis Maessen wil inhoudelijk niet op de kwestie in gaan. “Het klopt dat Karel in ieder geval tot 15 februari niet actief zal zijn voor de Focwa. Zijn taken worden overgenomen door zijn collega’s. Over de achtergrond van deze beslissing doe ik geen mededelingen, dat is wat mij betreft een privé-aangelegenheid.”

Hiqure niet afgeschreven
Onder leiding van interim voorzitter Denis Maessen wordt de Focwa gereorganiseerd om beter in te kunnen spelen op de behoeften van de stakeholders. In het interview dat hij onlangs in Automotive gaf, vertelde Maessen onder andere dat het doel is om de regie in de keten terug te krijgen. Ook maakte hij daarin bekend dat de branchenorm Hiqure nog niet is afgeschreven. “Als de emotie er af is, zullen we weer naar de inhoud kijken.”

Abonnees kunnen hier het interview lezen dat Automotive met Denis Maessen had.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.