Fons Nijkrake PR Lead Personenauto’s bij Louwman BYD Nederland

BYD • Hij was hiervoor werkzaam bij Stellantis.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Fons Nijkrake (Foto: Louwman BYD)

Fons Nijkrake is aangesteld als PR Lead Personenauto’s voor Louwman BYD Nederland. Nijkrake komt van Stellantis waar hij onder andere werkte als marketeer voor Peugeot Nederland. Hij is met ingang van 1 april begonnen. Dat meldt Louwman in een persbericht.

BYD is naast een autofabrikant een technologiebedrijf waar vele andere producten worden ontwikkeld”, aldus Nijkrake. “Ik kijk er naar uit om mee te bouwen aan het succes van BYD in Nederland. Het merk heeft een enorme potentie en beschikt met Louwman over een sterke en betrouwbare business partner.”

Recent heeft BYD bekend gemaakt in juni van dit jaar de Dolphin in Europa te lanceren vanaf 30 duizend euro in een poging om de groeiende markt voor goedkope elektrische voertuigen aan te boren.

Fons Nijkrake PR Lead Personenauto’s bij Louwman BYD Nederland | Automotive Online

Fons Nijkrake PR Lead Personenauto’s bij Louwman BYD Nederland

BYD • Hij was hiervoor werkzaam bij Stellantis.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Fons Nijkrake (Foto: Louwman BYD)

Fons Nijkrake is aangesteld als PR Lead Personenauto’s voor Louwman BYD Nederland. Nijkrake komt van Stellantis waar hij onder andere werkte als marketeer voor Peugeot Nederland. Hij is met ingang van 1 april begonnen. Dat meldt Louwman in een persbericht.

BYD is naast een autofabrikant een technologiebedrijf waar vele andere producten worden ontwikkeld”, aldus Nijkrake. “Ik kijk er naar uit om mee te bouwen aan het succes van BYD in Nederland. Het merk heeft een enorme potentie en beschikt met Louwman over een sterke en betrouwbare business partner.”

Recent heeft BYD bekend gemaakt in juni van dit jaar de Dolphin in Europa te lanceren vanaf 30 duizend euro in een poging om de groeiende markt voor goedkope elektrische voertuigen aan te boren.