Ruben Keuter van Kia naar Nio

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Ruben Keuter. (Foto: Kia)

Ruben Keuter is met ingang van deze maand managing director van Nio Nederland. Dat meldt hij op Linkedin. Keuter is afkomstig van Kia Nederland, waar hij in het directieteam zat en verantwoordelijk was voor de mobiliteitsdivisie. 

Nio, een Chinese fabrikant van elektrische auto’s, betreedt in 2022 de Nederlandse markt. Dat maakte het bedrijf eind vorig jaar bekend. Het doel van het bedrijf is om tegen 2025 actief te zijn in meer dan 25 landen wereldwijd.

Kia Nederland meldt nog geen opvolger voor Keuter te hebben aangesteld.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Ruben Keuter van Kia naar Nio | Automotive Online

Ruben Keuter van Kia naar Nio

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Ruben Keuter. (Foto: Kia)

Ruben Keuter is met ingang van deze maand managing director van Nio Nederland. Dat meldt hij op Linkedin. Keuter is afkomstig van Kia Nederland, waar hij in het directieteam zat en verantwoordelijk was voor de mobiliteitsdivisie. 

Nio, een Chinese fabrikant van elektrische auto’s, betreedt in 2022 de Nederlandse markt. Dat maakte het bedrijf eind vorig jaar bekend. Het doel van het bedrijf is om tegen 2025 actief te zijn in meer dan 25 landen wereldwijd.

Kia Nederland meldt nog geen opvolger voor Keuter te hebben aangesteld.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.