Mathieu Sponselee nieuwe manager corporate sales Stellantis Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
Mathieu Sponselee volgt Mike Wesselink op als manager corporate sales bij Stellantis Nederland. (Foto: Stellantis)

Mathieu Sponselee start op 1 mei als manager corporate sales bij Stellantis Nederland. Sponselee wordt verantwoordelijk voor de verkoop van de merken Peugeot, Citroën, DS en Opel. Hij volgt Mike Wesselink op, die het bedrijf na een carrière van 22 jaar verlaat. Dat maakt Stellantis Nederland bekend.

Sponselee is afkomstig van leasemaatschappij Alphabet Nederland, waar hij diverse commerciële functies vervulde zoals key acountmanager en teamleider. Volgens Pim de Graauw, directeur B2B en Used Cars van Stellantis Nederland, beschikt Sponselee over een uitgebreide kennis van leasing, mobiliteitsmarkt en bedrijfswagenparken. “Zijn kracht is het verbeteren van langetermijnrelaties op strategisch niveau.”

Begin deze maand benoemde Stellantis Nederland Aigline James tot countrymanager van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.