New business manager Gert Jan Karssen vertrekt bij Autorola

Jeroen Vos Jeroen Vos
Gert Jan Karssen verlaat Autorola na 14 jaar. (Foto: Autorola)

Gert Jan Karssen vertrekt op 1 april als new business manager bij occasiondienstverlener Autorola. Hij beraadt zich op het vervolg van zijn carrière. Het bedrijf gaat, volgens country director Frank Tanke, niet op zoek naar een opvolger van Karssen. Dat maakt Autorola vandaag bekend.

Karssen werkte sinds 2006 voor de occasiondienstverlener, waar hij deel uitmaakte van het managementteam. Hij vertelt aan Automotive dat hij terugkijkt op 14 mooie jaren bij het bedrijf. “Na lang beraad heb ik besloten om het bedrijf te verlaten. Tijdens mijn carrière als sales manager is Autorola uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in 19 landen. En inmiddels doen we zaken met 70 duizend klanten in 31 landen”, zegt Karssen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

New business manager Gert Jan Karssen vertrekt bij Autorola | Automotive Online

New business manager Gert Jan Karssen vertrekt bij Autorola

Jeroen Vos Jeroen Vos
Gert Jan Karssen verlaat Autorola na 14 jaar. (Foto: Autorola)

Gert Jan Karssen vertrekt op 1 april als new business manager bij occasiondienstverlener Autorola. Hij beraadt zich op het vervolg van zijn carrière. Het bedrijf gaat, volgens country director Frank Tanke, niet op zoek naar een opvolger van Karssen. Dat maakt Autorola vandaag bekend.

Karssen werkte sinds 2006 voor de occasiondienstverlener, waar hij deel uitmaakte van het managementteam. Hij vertelt aan Automotive dat hij terugkijkt op 14 mooie jaren bij het bedrijf. “Na lang beraad heb ik besloten om het bedrijf te verlaten. Tijdens mijn carrière als sales manager is Autorola uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in 19 landen. En inmiddels doen we zaken met 70 duizend klanten in 31 landen”, zegt Karssen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.