Gerhard Prent vertrekt bij Macadam

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Gerhard Prent. (Foto: Automotive)

Gerhard Prent vertrekt na drie jaar bij voertuiginspectiebedrijf Macadam. Prent was sales- en marketingmanager Nederland. Dat melden beide partijen aan Automotive.

Prent was in de afgelopen jaren onder meer betrokken bij de lancering van de nieuwe Carcheck-app van het bedrijf.

“Gerhard heeft in de  afgelopen jaren een verandering gebracht van een intern gerichte focus, naar een meer extern zichtbaar Macadam Nederland. Daarbij heeft hij een groot aantal nieuwe klanten weten te enthousiasmeren voor de diensten van Macadam”, schrijft het bedrijf.

Bouwer

Prent, die op 1 maart vertrekt, wordt opgevolgd door Gert Valkema, die al als accountmanager aan het bedrijf verbonden is.

Het vertrek van Prent vindt plaats in goede harmonie, benadrukken beide partijen. Prent meldt zich te oriënteren op de toekomst. Hij richt zich daarbij op projecten in de automotive, zoals marketing, advies en coaching van account- en salesteams. “Ik ben een bouwer en geen persoon die van achter een laptop contacten onderhoudt, dat heb ik in het afgelopen jaar wel gemerkt. Hopelijk staan de omstandigheden snel toe dat het oude normaal weer het nieuwe normaal wordt.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Gerhard Prent vertrekt bij Macadam | Automotive Online

Gerhard Prent vertrekt bij Macadam

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Gerhard Prent. (Foto: Automotive)

Gerhard Prent vertrekt na drie jaar bij voertuiginspectiebedrijf Macadam. Prent was sales- en marketingmanager Nederland. Dat melden beide partijen aan Automotive.

Prent was in de afgelopen jaren onder meer betrokken bij de lancering van de nieuwe Carcheck-app van het bedrijf.

“Gerhard heeft in de  afgelopen jaren een verandering gebracht van een intern gerichte focus, naar een meer extern zichtbaar Macadam Nederland. Daarbij heeft hij een groot aantal nieuwe klanten weten te enthousiasmeren voor de diensten van Macadam”, schrijft het bedrijf.

Bouwer

Prent, die op 1 maart vertrekt, wordt opgevolgd door Gert Valkema, die al als accountmanager aan het bedrijf verbonden is.

Het vertrek van Prent vindt plaats in goede harmonie, benadrukken beide partijen. Prent meldt zich te oriënteren op de toekomst. Hij richt zich daarbij op projecten in de automotive, zoals marketing, advies en coaching van account- en salesteams. “Ik ben een bouwer en geen persoon die van achter een laptop contacten onderhoudt, dat heb ik in het afgelopen jaar wel gemerkt. Hopelijk staan de omstandigheden snel toe dat het oude normaal weer het nieuwe normaal wordt.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.