Pieter van der Burg directievoorzitter Bovemij Verzekeringsbedrijf

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Van der Burg werkt al sinds 1990 bij Bovemij. (Foto: Bovemij)

Pieter van der Burg is met ingang van eind maart de directievoorzitter van het Verzekeringsbedrijf van Bovemij. Hij vormt samen met Ageeth Bakker de statutaire directie. Dat meldt Bovemij vandaag. Van der Burg werkt al sinds 1990 bij het bedrijf. Sinds 2003 was hij directeur Verzekeringstechniek. 

Ageeth Bakker zit ook in de RvB van de holding.

De nieuwe directie is nodig omdat door de groei van de financiële tak van Bovemij de verzekeringsactiviteiten minder dan 80 procent van het totaal zijn. De Nederlandsche Bank eist dan een aparte Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen voor de verzekeringstak. Voorheen volstonden één RvB en RvC voor het hele bedrijf.

De RvC voor het Verzekeringsbedrijf bestaat uit Gerlach Cerfontaine, Amba Zeggen en Erno Kleijnenberg.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Pieter van der Burg directievoorzitter Bovemij Verzekeringsbedrijf | Automotive Online

Pieter van der Burg directievoorzitter Bovemij Verzekeringsbedrijf

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Van der Burg werkt al sinds 1990 bij Bovemij. (Foto: Bovemij)

Pieter van der Burg is met ingang van eind maart de directievoorzitter van het Verzekeringsbedrijf van Bovemij. Hij vormt samen met Ageeth Bakker de statutaire directie. Dat meldt Bovemij vandaag. Van der Burg werkt al sinds 1990 bij het bedrijf. Sinds 2003 was hij directeur Verzekeringstechniek. 

Ageeth Bakker zit ook in de RvB van de holding.

De nieuwe directie is nodig omdat door de groei van de financiële tak van Bovemij de verzekeringsactiviteiten minder dan 80 procent van het totaal zijn. De Nederlandsche Bank eist dan een aparte Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen voor de verzekeringstak. Voorheen volstonden één RvB en RvC voor het hele bedrijf.

De RvC voor het Verzekeringsbedrijf bestaat uit Gerlach Cerfontaine, Amba Zeggen en Erno Kleijnenberg.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.