Bastiaan de Groot managing director Peugeot Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De Groot werkte sinds dit jaar voor PSA. (Foto: PSA)

Bastiaan de Groot is aangesteld als nieuwe managing director van Peugeot Nederland. Dat meldt het bedrijf vanmiddag. De Groot (43) begint op 1 januari. Hij volgt Rick Hermanns op. Hermanns vertrok half november bij PSA. Er is geen reden gecommuniceerd over zijn vertrek.

De Groot was sinds dit jaar verantwoordelijk voor marketing bij Citroën Nederland. Hij kwam toen over van FCA, waar hij als countrymanager voor Nederland werkte. De Groot vertrok bij FCA nadat hij een functie in Turijn had gekregen. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.